Koliko zapravo znate o zubnim implantima?

Koliko zapravo znate o zubnim implantima?

Zubni implanti su titanijumski zavrtanji koji predstavljaju zamenu za izgubljeni koren zuba. U narednom periodu integrišu se sa koštanom strukturom i predstavljaju osnov za dalje protetske radove (krunice, mostove, proteze…)

Naučno je dokazano da osoba sa blistavim osmehom i punim zubnim nizom može izgledati i do deset godina mlađe. Apsolutna prirodnost novih materijala je više nego očigledna.

koliko zapravo znate o zubnim implantima

Osnov za adekvatnu ugradnju implanata predstavlja postojanje zdrave koštane mase. Ukoliko je nema određenim hirurškim procedurama možemo nadomestiti postojeće defekte. Treba napomenuti da je veliki i značajan faktor zdravstveno stanje pacijenta. Ne postoje apsolutne indikacije za implantaciju. Upotreba odredjenih lekova kao i neka oboljenja mogu značajno umanjiti ili onemogućiti uspeh ove hirurške procedure.Želimo istaći da i tada postoje protetska rešenja kojim se može nadomestiti postojeći problem.

Scroll to Top
🔍

    Zakazivanje termina

    Popunite sva polja i pošaljite upit. Kontaktiraćemo Vas putem telefona ili email-a kako bismo Vam potvrdili termin pregleda.