Zubni Implanti

Zubni implanti

Želite li inovativnu stomatologiju, najnovije vrste protetskih rešenja?

Možda Vam možemo pomoći. Nove generacije materijala su nam saveznici.

ponuda zubnih implanta promo

Zakažite besplatan pregled i konsultujte stručnjaka.

Nazovite nas i uverite se sami.

zubni implanti

Koliko zapravo znate o zubnim implantima?

Naučno je dokazano da osoba sa blistavim osmehom i punim zubnim nizom može izgledati i do deset godina mlađe. Apsolutna prirodnost novih materijala je više nego očigledna.

Zubni implanti su titanijumski zavrtanji koji predstavlja zamenu za izgubljeni koren zuba. U narednom periodu integrišu se sa koštanom strukturom i predstavljaju osnov za dalje protetske radove (krunice, mostove, proteze…)

Osnov za adekvatnu ugradnju implanata predstavlja postojanje zdrave koštane mase. Ukoliko je nema određenim hiruškim procedurama možemo nadomestiti postojeće defekte. Treba napomenuti da je veliki i značajan faktor zdravstveno stanje pacijenta.  Ne postoje apsolutne indikacije za implantaciju.  Upotreba odredjenih lekova kao i neka oboljenja mogu značajno umanjiti ili onemogućiti uspeh ove hiruške procedure.

Želimo istaći da i tada postoje protetska rešenja kojim se može nadomestiti postojeći problem.

Šta je implantologija?

To je nauka koja se bavi implementacijom i intergracijom titanijumskih struktura u viličnu kost u cilju rešavanja problema parcijalne ili potpune bezubosti vilica.

spisak za implantologiju na kraju teksta 

Često se mogu čuti pogrešni stavovi o novitetima u stomatologiji, posebno o implantologiji. Zato konsultujte stručnjaka.

Implantološke procedure su bezbolne a sam postupak njihove ugradnje često ne traje duže od 30 min.  Napominjemo da ih izvodi doktor specijalista oralne hirurgije.

Postoje različiti pristupi u opertivnom radu. Doktrina naše kuće su rešenja koja su proverena i za koje je vreme pokazalo da su najbolja za Vas. Savremeni trendovi se često menjaju a mi se trudimo da usvojimo ono što je najbolje.

Nakon implantološke procedure pacijent dobija izveštaj koji predstavlja neku vrstu pasoša  kojim Vam garantujemo kvalitet. Svi implanti su sertifikovani, registrovani i odobreni od strane nadležnih organa.

Nakon standradne hiruške procedure potreban je period mirovanja implanta koji u proseku traje od 1-3 meseca. To je veoma bitna faza zato što se tada koštana masa implementira sa titanijumskom strukturom.

Postoje i druga inovativna rešenja poput imedijatne aktivacije  implanata (zubi za 1 h). Zakažite besplatan pregled i saznajte više o tome.

U daljem toku standardnih procedura sledi aktivacija implanata i postavljanje krunice zuba. Implante je potrebno redovno održavati i kontrolisati minimum jednom godišnje. Kao i zubi, osetljivi su na upalne procese okolnog tkiva najčešće uzrokovanih neadekvatnom tehikom pranja zuba. Zato je naša preporuka redovna kontrola  jednom u šest meseci.

Dajemo dugogodišnju garanciju na implante.

implanti

  • koristimo isključivo sertifikovane implante
  • njihovom ugradnjom postiže se apsolutna komfornost u ustima
  • doktori u našoj ordinaciji se redovno i aktivno usavršavaju
  • redovno održavanje, kontrola jednom u šest meseci